Известие

Collapse
No announcement yet.

Оправяне на следи от градушка - София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оправяне на следи от градушка - София

Здравейте, след Голямата градушка, която валя в София колата ми пострада - на предния капак има 5-6 вдлъбнатини, на тавана - също.

Четох, че може да се оправи с PDR , с вакум.
    Някой знае ли къде правят такова качествено такова нещо в София? Или региона?

Първоначално публикувано от AlfaLab Покажи съобщение
    Здравейте, след Голямата градушка, която валя в София колата ми пострада - на предния капак има 5-6 вдлъбнатини, на тавана - също.

Четох, че може да се оправи с PDR , с вакум.
    Някой знае ли къде правят такова качествено такова нещо в София? Или региона?
    До бензиностанцията на Шел на бул Сливница в кв. Банишора

Comment

Мерси, за там ми споменаха наскоро и други. Ще проверя. Ти имаш ли някакви впечатления как са откъм цени/качество?

Comment

По този метод са ми оправяли две вдлъбнатини на 156-цата!След корекцията не си личеше нищо.Не се работи само с вакум, а най вече с най-различни метални пръти, куки и др.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от AlfaLab Покажи съобщение
          Мерси, за там ми споменаха наскоро и други. Ще проверя. Ти имаш ли някакви впечатления как са откъм цени/качество?
          С/у тях ремонтира ситроени едно приятелче. Той каза, че са отскоро (беше автомивка), но е видял добра работа. Цени - на място. Мога да ги питам за телефон

Comment

Working...
          X